RebelDupe

Hot Chance nyerőgép áttekintés
Started by jazminm

jazminm

jazminm

Member
Joined
05 Mar 2022
Last Seen
05 Mar 2022
Topics
1
Posts
2
IGN
jazminm

A Hot Chance nyerÅ‘gép egy népszerű, gyümölcsös témájú játék, amelyet a Novomatic mutat be. Ebben a nyerÅ‘gépben az osztrák fejlesztÅ‘k a régi offline kaszinó nyerÅ‘gépekre jellemzÅ‘ egyszerűsített játéktérformátumot használtak. Ez az eredeti bónusz móddal kombinálva jó esélyt ad a nagy nyeremények elérésére. Mindezt kiegészíti a magas hozam (RTP - 95,17%), a tétek kibÅ‘vített választéka és a kényelmes magyar nyelvű kezelÅ‘felület.

Hogyan kell játszani a Hot Chance

A nyerÅ‘gép játéktere 3x3-as formátumú, egytÅ‘l öt aktív vonalig terjedÅ‘ választási lehetÅ‘séggel. Az elérhetÅ‘ tétek soronként 1 - 100 kredit között mozognak. A Start gomb aktiválja a pörgetést, és a nyereményeket az egyenlegre utalja. A nyerÅ‘ kombinációval elért összeg 2-32-szeresére növelhetÅ‘ a kockázati játékban. Ez az üzemmód piros/fekete formátumban fut. A wazamba casino vélemények szerint - az autoplay adott pörgetésszám beállítása nélkül is elérhetÅ‘. A beállítások között szerepel a hang kikapcsolása és a képernyÅ‘ méretének módosítása is.

A nyerÅ‘gép szimbólumai

A nyerÅ‘gép nyolc játékszimbólumot használ. A gyümölcsökkel (citrom, narancs, szilva, cseresznye) kombinációk 40-szeresére növelik a vonalankénti tétet. A rudak 60, a csillagok 200, a hetesek pedig 750 tétet fizetnek ki. Három 'X' betűs szimbólum kombinációja vonalanként legalább 5 tétes nyereményt eredményez. Mint a legtöbb retro stílusban készült gyümölcstémájú nyerÅ‘gép, a Hot Chance sem Scatter, sem Wild szimbólummal nem rendelkezik. Ezt azonban részben ellensúlyozza az a tény, hogy minden egyes játékszimbólum egytÅ‘l háromig terjedÅ‘ területet foglalhat el a tárcsa magasságában.

NyerÅ‘ vonalak a Hot Chance nyerÅ‘gépben

A játékban egytÅ‘l öt vonalig aktiválhatsz. A nyerÅ‘ kombinációkat csak három azonos szimbólum alkotja, és mivel a gépben csak három tárcsa van, az irány nem számít. Ha egy újabb pörgetés után több aktív vonalon egybeesnek a kombinációk, az összes nyeremény összeadódik. Ha a játékmezÅ‘t ugyanazok a gyümölcsszimbólumok töltik ki, akkor a játékos a vonalakon elért nyeremények mellett a nyereménykörben is részt vehet.

Bónusz a Hot Chance nyerÅ‘gépben

A nyerÅ‘gép bónusz játéka egy új ablakban zajlik. Egy négy szektorból álló kereket ábrázol. Kezdetben három a "Fel", egy pedig a "Gyűjtsd be" feliratú (a nyereményjáték befejezése). Az elsÅ‘ pörgetésnél az aktuális nyeremény megduplázódik, és a következÅ‘ pörgetés következik. Ezúttal a "Collect" szó már két szektorban is szerepel. Egy sikeres pörgetés négyszeresére növeli a nyereményt, és a játékot folytató szektorok száma eggyel csökken. 

Így a bónusz kör lehetÅ‘séget ad a játékosnak, hogy nyereményét 2-8-szorosára növelje. A kockázati játékkal ellentétben a sikertelen próbálkozás nem törli a már megnyert összeget. A bónusz mód különleges vonzerÅ‘t kölcsönöz a nyerÅ‘gépnek, és megkülönbözteti a Hot Chance-t a Novomatic és más fejlesztÅ‘ cégek által biztosított számos más gyümölcsös retro formátumú nyerÅ‘gép hátterében.

 

Kapcsolódó források: Sea Hunter nyerÅ‘gép áttekintés Secret Forest nyerÅ‘gép áttekintés Royal Treasures nyerÅ‘gép áttekintés Safari Heat nyerÅ‘gép áttekintés

jazminm · over 2 years ago